Wedstrijdverslag Dosti 2

17juni

Wedstrijdverslag: Dosti United 2 vs. Hermes DVS 2

 

Amsterdam, 14 juni 2015

 

Afgelopen zondag speelde wij onze 8e wedstrijd tegen Hermes DVS, dit resulteerde voor ons in onze vierde overwinning op rij.

 

Nadat er getost was kregen wij te horen dat wij zouden beginnen met fielden. Zowak en Nizar openden de bowling. Hermes behaalde een hoge runrate maar gelukkig pakte wij ook de nodige wickets. Nizar was verantwoordelijk voor de openingsbatsmen en Zowak en Umair pakten een ieder 3 wickets. Wij hadden de tegenstanders na 36 overs uit voor slechts 134 runs.

 

Na onze inningsbreak gingen wij batten. Na een redelijke start verloren wij het eerste wicket van Ravi. Wij hebben onszelf goed weten te corrigeren met de volgende batsmen. Onder andere Riaz (21) met aanvallend spel bracht hij de score omhoog. Uiteindelijk waren het Umair en Mounir die ons richting target brachten in een solide partnership. Wij wisten de score van Hermes te overtreffen binnen 30 over, met het verlies van slechts 3 wickets. Umair (45*) bleef in zijn laatste wedstrijd van het seizoen not out samen met Mounir (22*).

 

Alweer een prima resultaat met goed cricket van het tweede team. Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen Hercules op het programma.

 

Rishal Varma