Wedstrijdverslag Dosti 2, 5 mei 2018

Wedstrijdverslag VVV1 – Dosti United 2, zaterdag 5 mei 2018

Arghem Khan

 

Voor Dosti 2 begint het seizoen in de Hoofdklasse na de spectaculaire degradatie strijd van het afgelopen seizoen, tegen VVV. De Belgische fastbowler Aziz keert weer terug bij Dosti, Arghem Khan komt over van ACC en net zoals vorig jaar versterken we ons met de coach uit India, Kuldeep Diwan.

 

Nadat de captain de toss had gewonnen zijn wij gaan batten. Atique en Sami begonnen met een goede start op een veel betere wicket van VVV dan vorig seizoen. Ondanks de trage outfield stonden de openers er goed voor. Na snelle wickets van Daoud, Arghem en Kuldeep, hadden wij een echte captains innings nodig. De partnership van Aziz en Sheraz hielp hierbij.  Na Aziz was het Sonu Singh die ook nog even een paar keer de boundary heeft gehaald. Door snelle wickets van de tail, eindigden wij op 161 ao.

 

De tweede innings zijn we erg sterk begonnen met onze openingsbowlers Kuldeep en Aziz. Pressure van de bowlers en energiek fielden zorgden ervoor dat VVV al snel de openers kwijt was voor maar 10 runs! Sheraz, Daoud en Nizar gingen verder met het moeilijk maken van de batsmen . Zo hebben wij VVV uitgebowled op 60. Een goede start voor Dosti 2!

 

Highlights:

Batting

Atique 32

Sheraz 45 no

Aziz 33

 

Bowling

Kuldeep 4-8 in 8

Sheraz 2 -13 in 8

Aziz 2-13 in 6