DOSTI – UNITED KAMPIOEN 2015

07 sept

OP ZONDAG 30 SEP HEEFT DOSTI-UNITED DE EERSTE WEDSTRIJD VAN THE BEST OFF THREE GEWONNEN MET KLINKENDE CIJFERS. DOSTI WINT TOSS EN GAAT ALS EERSTE GAAN BATTEN. NA EEN GOEDE START MET IN DE HOOFDROL DE GROOTSTE TALENT VAN NEDERLAND RAHIL AHMED , VIEL DOSTI TERUG EN KWAM TOT EEN TOTAAL VAN 161 VOOR 8 IN 40 OVERS. MET NOG 10 OVERS TE GAAN KWAM D.PRETORIUS AAN SLAG ,WAT EEN SPELER ZEG. IN 10 OVERS MAAKT HIJ 94 RUNS EN BRACHT HET TOTAAL VAN 161 NAAR 261 RUNS. MEESTAL PRAAT JE IN CRICKET TERMEN IEMAND KOMT 1 RUN TE KORT OM 100 TE MAKEN, MAAR PRETORIUS KWAM 1 DELIVER(BAL) TE KORT OM 100 TE MAKEN. TOEN WAS DE BEURT AAN QUICK EN AL GAUW BLEEK ZOALS AL DE ANDEREN KEREN DAT WANNEER BARRESI SNEL UITGAAT ALLES ALS EEN PUDDING IN ELKAAR ZAKT. QUICK KWAM TOT EEN TOTAAL VAN 176. DOSTI WINT DOOR MAGISTRAAL BOWLEN VAN PRETORIUS 4 WICKETS VOOR 33 IN 7 OVERS EN NATUURLIJK ZOALS ALTIJD DE BESTE SPIN BOWLER BIJ DOSTI HAFEEZ 4WICKETS VOOR 22 IN 8 OVERS.

MET 1-0 OP ZAK IS DOSTI ZATERDAG 5 SEPTEMBER BEGONNEN AAN DE 2DE WEDSTRIJD VAN THE BEST OFF THREE DIT KEER BIJ QUICK IN DEN HAAG. NA DE TOSS VERLOREN TE HEBBEN MOEST DOSTI EERST GAAN BATTEN EN AL GAUW BLEEK DAT QUICK DEZE KEER KORTE METTEN MET DOSTI WILDE MAKEN. MET GOED BOWLEN VAN QUICK KWAM DOSTI TOT EEN TOTAAL VAN 186. DOOR REGEN WAS DE WEDSTRIJD INGEKORT TOT 45 OVERS IPV 50 OVERS.

QUICK BEGON VERSCHRIKKELIJK GOED, MET UITSTEKEND BATTEN VAN BARRESI ,2X AAN TOE HEEFT DOSTI DE KANS GEKREGEN OM HEM UIT TE VANGEN EN BEIDEN KEREN IS DE VANG GEMIST. IEDERE BOWLER WERD MET GEMAK VOOR 4 OF 6 GESLAGEN DOOR BARRESI EN IEDEREEN VAN DOSTI MAAKTE ZICH AL OP VOOR DE 3DE WEDSTRIJD OP ZONDAG 6 SEP,TOEN BRACHT DE ANDERE TALENT VAN DOSTI MAHESH EEN EINDE AAN HET BATTEN VAN BARRESI. TOEN DRAAIDE DE WEDSTRIJD IN HET VOORDEEL VAN DOSTI DOOR WEER UISTEKEND BOWLEN VAN PRETORIUS DIE DIT KEER HEEL SNEL WAS UITGEGAAN MET BATTEN MAAR HET RUIMSCHOOTS GOED MAAKTE MET BOWLEN.

IN DE 39 STE OVERS BESLIST DE AANVOERDER VAN DOSTI COLLIN AKKERMAN DE WEDSTRIJD.

MET NOG 28 RUNS IN 5 OVERS TE GAAN GAAT DE LAASTE BATSMAN VAN QUICK  LBW UIT

WAT EEN WEDSTRIJD

NA 38 JAAR IS  HET ZO VER.

DOSTI-UNITED KAMPIOEN VAN NEDERLAND.